Pentru majoritatea femeilor, camasile si bluzele sunt elemente esentiale pentru garderoba. Avand in vedere faptul ca poarta aproape in fiecare zi astfel de piese de vestimentatie, este important sa ca fiecare femeie sa stie sa isi aleaga stilul potrivit, si sa obtina cea mai buna bluza, in momentul in care se orienteaza spre cele mai noi articole din colectia bluze de dama Foggi.

Pentru a va ajuta sa faceti acest lucru, am realizat o lista care contine cateva sfaturi simple de cumparaturi. Tineti cont de acestea, si aveti toate sansele de a face alegerea ideala atunci cand cautati cele mai potrivite bluze pentru femei de la Foggi, si nu numai.

Unde sa gasiti o selectie buna

Cumparaturile in locurile potrivite sunt in mod clar importante. Daca gasiti in mod regulat bluze care va plac intr-un anumit magazin, continuati mai intai sa cautati acolo. Dar, asigurati-va ca verificati periodic ce alte oferte au la dispozitie.

Daca de exemplu doriti sa alegeti acum o bluza dama de la Foggi, aveti posibilitatea de a opta pentru unul dintre numeroasele modele de bluze de dama Foggi foarte cool. Este posibil si sa nu mai aveti norocul de a cumpara bluza care va place, dat fiind faptul ca vorbind despre un magazin cu o foarte buna reputatie, piesele vestimentare se cumpara foarte rapid. Dar, puteti reveni in orice moment, pentru ca magazinul isi actualizeaza mereu stocurile.

Tineti cont de forma corpului

Atunci cand vine vorba despre alegerea articolelor de vestimentatie pentru femei, unul dintre cele mai importante detalii care necesita atentie este forma corpului, care difera de la o femeie la alta. Pentru femeile care au forma de mar a corpului, bluzele stramte sunt rareori cea mai buna optiune. In schimb, cautati articole care se indeparteaza usor de corp si se potrivesc cel mai bine in jurul zonei soldului.

Daca doriti sa purtati ceva mai personalizat, puteti alege, dar cel mai bine este sa cautati bluze care sa prezinte o forma de rucsac in jurul taliei. Bluzele cu gat in ​​V sau care pot fi descheiate tind sa functioneze cel mai bine pentru dvs.

Exista femei care au corpul in forma dreptunghica, astfel ca au solduri care au mai mult sau mai putin de aceeasi latime cu umerii si nu au talia bine definita. De obicei bluzele indraznete care contrasteaza destul de brusc cu ceea ce porti pe fund vor arata bine pentru tine, daca te afli in aceasta situatie. Imbracarea in acest fel ajuta la crearea unei talii mai definite, care are efectul de a face sa para ca ai curbele mai rotunjite decat le ai de fapt.

Daca aveti o talie bine definita si soldurile si bustul masoara aproximativ la fel, sunt sanse sa aveti o silueta de clepsidra. Cu conditia sa nu purtati o multime de greutate suplimentara, alegerea unor bluze si camasi stranse care sa va accentueze curbele este, in general, calea de urmat.

Exista de-asemenea femei care au corpul in forma de para, iar majoritatea femeilor care se incadreaza in categoria in forma de para au umeri mai ingustati decat soldurile. Pentru dvs., alegerea topului potrivit este absolut esentiala.

De obicei, veti dori sa va accentuati partea superioara a corpului pentru a atrage atentia de la solduri si fese. Cautati bluze dama care sa largeasca umerii si sa va accentueze talia. Bluzele si bluzele viu colorate tind sa arate foarte bine femeilor cu acest tip de forma a corpului.

Iata asadar care sunt cateva dintre sfaturile cele mai utile pe care trebuie sa le respectati si sa le respecte fiecare femeie care cauta o bluza dama.