Intoarcerea celor decedati in tara de origine pentru liniste sufleteasca
Daca plangeti pierderea unei persoane dragi, luati in considerare repatrierea corpului in tara de origine a acesteia pentru inmormantare. Acest lucru poate oferi confortul necesar pentru familie si un sentiment de liniste sufleteasca fata de persoana decedata. Repatrierea nu este intotdeauna usoara sau accesibila, dar poate fi cea mai buna modalitate de a oferi o inmormantare si de a onora mostenirea defunctului.
Procesul de intoarcere a persoanei decedate in tara de origine
Atunci cand o persoana draga moare, dorinta cea mai fireasca este de a se intoarce in tara de origine pentru a avea parte de o inmormantare traditionala alaturi de prieteni si familie. Cu toate acestea, acest lucru nu este intotdeauna usor din cauza restrictiilor impuse de guvernul tarilor in care se afla persoana la momentul decesului.
Exista mai multe modalitati prin care ramasitele unei persoane decedate pot fi repatriate in tara lor de origine, daca familia doreste acest lucru. Cea mai comuna modalitate este ca trupul neinsufletit sa fie transportat cu avionul direct in tara de origine.
Acest lucru se poate face prin intermediul unei case funerare sau al unei companii aeriene.
Procesul de repatriere poate fi dificil si costisitor. Este important sa lucrati cu o casa mortuara de renume pentru a va asigura ca trupul ajunge la locul cuvenit cu cat mai putine perturbari. De asemenea, este important sa aveti un plan bun in cazul in care apar complicatii in timpul procesului de repatriere.
Apeland la serviciile de repatriere decedati Nicolas, aveti siguranta ca tot procesul de repatriere va fi efectuat la cele mai inalte standarde.
Reintoarcerea unei persoane dragi in tara lor natala ii poate oferi liniste sufleteasca. De asemenea, poate contribui la reconectarea acestora cu mostenirea lor si poate oferi o siguranta si liniste familiei raposatului dupa decesul acestora. Daca aveti in vedere repatrierea unei persoane dragi, va recomandam sa lucrati cu o firma de pompe funebre de renume pentru a asigura un proces fara probleme si respectuos.
De ce este importanta inmormantarea traditionale?
Inmormantarea traditionala este una dintre cele mai vechi forme de ritualuri funerare si este foarte importanta pentru cultura si credintele multor grupuri de oameni. Unul dintre motivele principale pentru care inmormantarea traditionala este atat de importanta este ca permite conservarea si protejarea trupului si a spiritelor defunctilor. De asemenea, permite familiei celui decedat sa isi jeleasca persoana iubita intr-un mod confortabil si familiar.
In unele culturi, inmormantarea traditionala este o parte foarte importanta a culturii si este considerata foarte importanta. In multe cazuri, este considerata a fi singura modalitate de a se asigura ca spiritul defunctului este pastrat si poate ajunge in rai. In unele cazuri, inmormantarea traditionala este considerata chiar ca fiind o „profanare” a corpului daca nu este realizata in mod corespunzator.
Exista multe tipuri diferite de inmormantare traditionala care sunt practicate in intreaga lume. In unele cazuri, corpul este ingropat in pamant. In alte cazuri, corpul este incinerat, iar ramasitele sunt pastrate intr-o urna de incinerare.
In cazul persoanelor decedate intr-o tara straina, o inmormantare traditionala este destul de greu de realizat. Familia este nevoit sa se deplaseze in tara respectiva, iar costurile de inmormantare intr-o tara straina sunt mult mai ridicate. De aceea, optiunea de repatriere este binevenita pentru orice persoana aflata in aceasta situatie nefasta.
De ce sunt inmormantarile atat de populare?
In aproximativ aceeasi perioada in Europa, catacombele erau folosite pentru a „depozita” mortii, dintre care cele mai mari se aflau in zona Parisului, Franta. Se spune ca aproximativ sase milioane de oameni sunt ingropati in aceste tuneluri de sub oras, iar astazi este o atractie turistica semnificativa.
In primul secol dupa moartea lui Hristos, se spune ca romanii au fost primii care au folosit columbarii. Acestea sunt cladiri sau incaperi folosite pentru depozitarea urnelor care contin cenusa umana. Columbarii sunt inca o optiune pentru depozitarea cenusii in biserici si cimitire pana in prezent.
In America de Nord, unele triburi indiene native au folosit movile de pamant pentru a-si ingropa mortii, dintre care multe pot fi vazute inca chiar aici, in Ohio.
O scurta istorie a funeraliilor din America
Multa vreme, slujbele de inmormantare s-au tinut in case particulare, familiile avand grija de mortii lor. Acest lucru a inceput sa se schimbe in timpul Razboiului Civil, cand trupurile au inceput sa fie imbalsamate pentru a fi transportate inapoi acasa pentru inmormantare. Mai multe cimitire asemanatoare parcurilor au inceput sa imprastie peisajul, iar operatorii de pompe funebre au inceput sa ia povara familiilor. Acestia au fost numiti mai tarziu pompe funebre si in anii 1900, termenul „director de inmormantare” a inceput sa devina popular.
Casele funerare au o istorie lunga. Spre exemplu o casa funerara din America dateaza din 1878 cand John J. Radel a asistat un vecin cu inmormantarea unui copil. In 1912, am devenit una dintre primele case de pompe funebre din tara. Aceasta inovatie continua pana in prezent, cu facilitatile moderne cum ar fi planificarea funeraliilor la domiciliu.